AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilin elini tutmak

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak çok önemli başarılar elde edileceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ruhen güzelleşeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak gördüyseniz:

  • Tesadüfler ileride sizi çok güzel noktalara taşıyabilir.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak kendisine şifa olacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşin elini tutmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir