AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşin elini tutmak

Kahve falında eski eşin elini tutmak

Kahve falında eski eşin elini tutmak en gösterişli arabalara bineceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşin elini tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında eski eşin elini tutmak karanlık zamanların aydınlanacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölen eşinin elini tutmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş eşin elini tutmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin elini tutmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş eşinin elini tutmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir