AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinizi öpmek

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayattan yana keyif bulacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilini öpmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek gönlünce bir yaşamı olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, tövbe etmeden vefata işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir