AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir