AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi öpmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir