AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek güzel günler yaşanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek başa iş açacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rahat bir hayata sahip olmaya delalettir.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın elini öpmek yıpranacağına, strese gireceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş annesinin elini öpmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir