AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek bol nimete kavuşacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek mutsuz ve üzgün olacağına, maddi zararını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir