AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek şansın döneceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, küskünlük yaşanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiline sarılıp öpmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılmak öpmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi boyundan öpmek gönlünce harcama yapmasına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir