AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini öpmek

Kahve falında eski sevgilini öpmek

Kahve falında eski sevgilini öpmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, maddi kayba uğrayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kısmetinin açılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini öpmek gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye öpmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek hem geleceğinin güzel olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir