AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, devlete hizmet etmeye, iyiliklerden yüz çevirmeye, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çok mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek özel muamele göreceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir