AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye dokunmak

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ana baba dualarının alınacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak işlerinin daha kötüye gideceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye dokunmak iyilik görüleceğine, manevi olarak hasar alınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aile içinde görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, küfürlü söze alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj aldığını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir