AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yaralandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin yaralandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin yaralandığını görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yaralandığını görmek yaptığı hataları düzelteceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin yaralandığını görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yaralandığını görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir