AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek söylediklerinin çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, anne babayla ters düşüleceğine, sermaye kaybedeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek güzel haberlerin alınacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yarasını saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü sivilcelenmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek şöhret ve hayır getireceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir