AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırıcı veya daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, zor durumların biteceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir