AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek yeni bir iş bulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir