AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini yanağından öpmek

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek haberler alacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek kendisini çaresiz hissedeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir