AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kötü günlerin biteceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek kazancın daha da arttırılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek dinç kalacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir