AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek kara kara düşünür olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yeni yerler göreceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek mutluluğundan olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek art niyetli kimselere rastlayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir