AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek kolaylık sağlayacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek kazançlı bir döneme girileceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin parmağında alyans görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir