AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek parmağında alyans görmek

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zahmetinin çoğalacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalettir.

Kahve falında erkek parmağında alyans gördüyseniz:

  • Bazı kısıtlamalar ya da zorunluluklar iş yaşamınızda görülmez değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek huzurun bozulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek hayır getirecek işlere girileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında alyans görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalet eder.

Kahve falında parmakta alyans görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında parmağında alyans olduğunu görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir