AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, bunalıma gireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında iki alyans taktığını görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, nefsine yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının altın alyans taktığını görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının alyans taktığını görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin alyans taktığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir