AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında alyans görmek

Kahve falında parmağında alyans görmek

Kahve falında parmağında alyans görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, iyi haberler alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında kocanın parmağında alyans görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin parmağında alyans görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek işinde yükseleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine yorulur.

Kahve falında parmağa alyans takmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir