AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin parmağında alyans görmek

Kahve falında sevgilinin parmağında alyans görmek

Kahve falında sevgilinin parmağında alyans görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgilinin parmağında alyans görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi parmağında alyans görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek rızkının kesilmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir