AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulur.

Kahve falında eski eşin parmağında yüzük görmek kötü haberlerin alınacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin parmağında yüzük görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin parmağında yüzük görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir