AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol parmakta alyans görmek

Kahve falında sol parmakta alyans görmek

Kahve falında sol parmakta alyans görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok büyük adımlar atacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol parmakta alyans gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol elde alyans görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol ele alyans takmak malını ve parasını sağlama alacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına yorulur.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol baş parmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sol işaret parmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir