AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek maneviyata yöneleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işarettir.

Kahve falında mutsuz gelin görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işaret eder.

Kahve falında gelini mutsuz görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı mutsuz görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir