AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu, hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak esinlenmelere olanak tanıyabilir.

Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek derde ve kedere düşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı mutsuz görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mutsuz görmek anne babanın üzüntü duyacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenip mutsuz olmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini mutsuz görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının mutsuz olduğunu görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir