AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz gelin görmek

Kahve falında mutsuz gelin görmek

Kahve falında mutsuz gelin görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet eder.

Kahve falında mutsuz gelin gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Kahve falında gelini mutsuz görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutsuz gelin görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde mutsuz olmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mutsuz evlilik yaptığını görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini mutsuz görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenip mutsuz olmak tövbelerinin kabul olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutsuz olmak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir