AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı mutsuz görmek

Kahve falında arkadaşı mutsuz görmek

Kahve falında arkadaşı mutsuz görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşı mutsuz gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Kahve falında arkadaşı mutsuz görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını mutsuz görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının mutsuz olduğunu görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yaptığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mutsuz insan görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Kahve falında evlilikte mutsuz olmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir