AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek

Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek

Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, özel muamele göreceğine, ekmeğin kesileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi mutsuz gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini mutsuz görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutsuz insan görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz görmek kendisini eve kapatacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü mutsuz görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir