AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz bir düğün görmek

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir düğün gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Kahve falında düğünde mutsuz olmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mutsuz düğün görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet eder.

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelini mutsuz görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evlilikte mutsuz olmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek hak yolundan ayrılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini mutsuz görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, evlat sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir