AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelini mutsuz görmek

Kahve falında gelini mutsuz görmek

Kahve falında gelini mutsuz görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların tarihe karışacağına, sorunlarının yakında biteceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelini mutsuz gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Kahve falında mutsuz gelin görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında gelini mutsuz görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi mutsuz görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı mutsuz görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutsuz damat görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, doğru olanı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında mutsuz evlenmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına rivayet eder.

Kahve falında mutsuz olduğunu söylemek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir