AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini mutsuz görmek

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek umutlarının da tükeneceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini mutsuz gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Kahve falında sevgiliyi mutsuz görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutsuz evlenmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, bir işe soyunacağına delalet eder.

Kahve falında evlenip mutsuz olmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mutsuz görmek kavgaların biteceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi mutsuz görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir