AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yeteneklerini geliştirmeye, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda zorlanmalar azalmaya başlıyor.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kıyafet giymek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kıyafetleri vermek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Kahve falında eski kıyafet görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski kıyafet atmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek yaşamının uzun olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir