AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kıyafet görmek

Kahve falında eski kıyafet görmek

Kahve falında eski kıyafet görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, yaşanan maddi problemlerin artacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ne yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında eski kıyafet gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kıyafet atmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetleri satmak bozulan sağlığın düzeleceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında eski kıyafet giymek her işi ile daha çok ses getireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski kıyafet almak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski kıyafetleri vermek sorunlarını unutacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir