AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek

Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek

Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eski bebek kıyafeti gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına yorulur.

Kahve falında eski kıyafet giymek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Kahve falında eski kıyafet görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında eski kıyafetler görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski kıyafet atmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında eski kıyafetlerini vermek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir