AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kıyafetleri vermek

Kahve falında eski kıyafetleri vermek

Kahve falında eski kıyafetleri vermek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eski kıyafetleri vermek gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Kahve falında eski kıyafetlerini vermek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, maddi açıdan ferahlamaya alamet eder.

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kıyafet atmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Kahve falında eski kıyafetleri vermek ruhen rahatlığa erileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında eski kıyafetler görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında eski kıyafet giymek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, bir organizasyona katılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir