AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kıyafet giymek

Kahve falında eski kıyafet giymek

Kahve falında eski kıyafet giymek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kişinin içinin daralacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir.

Kahve falında eski kıyafet giymek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında eski kıyafetleri vermek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kıyafetlerini vermek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet eder.

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında eski kıyafetleri satmak sorunlarının ortadan kalkacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir