AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini eski kıyafetlerle gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Kahve falında eski kıyafet görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski kıyafetleri satmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Kahve falında eski kıyafet atmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, verilen kararların geri çekileceğine işarettir.

Kahve falında eski kıyafetleri vermek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında eski kıyafet almak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir