AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kıyafet atmak

Kahve falında eski kıyafet atmak

Kahve falında eski kıyafet atmak birikim yapacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski kıyafet atmak gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında eski kıyafet atmak hayallerin gerçekleşeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafetlerini atmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafetleri atmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kıyafet almak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında birini eski kıyafetlerle görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir