AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Mevcut borçlar ya da maddi anlamda bağlayıcı olaylar bir anlamda özgür davranmanızı zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek yükseldikçe yükseleceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden ayakkabı almak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ayakkabısını giymek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir