AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında eski patronun elini öpmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek aile hayatının bozulacağına, her zaman hak ettiğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek evlenme yolunda adım atacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini öpmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye öpmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek bir sebeple yataklara düşeceğine, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir