AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kaynananın elini öpmek

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, rahat bir hayatı olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek itibar kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynana el öpmek kalp kırmaya, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynana elini öpmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işarettir.

Kahve falında kaynana eli öpmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynananın elini öpmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir