AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronun elini öpmek

Kahve falında eski patronun elini öpmek

Kahve falında eski patronun elini öpmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işarettir.

Kahve falında eski patronun elini öpmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Kahve falında eski patronun elini öpmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında patron eli öpmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunun elini öpmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında patronun elini öpmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek esenlik bulacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret eder.

Kahve falında patronunu öpmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir