AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye öpmek

Kahve falında eski sevgiliye öpmek

Kahve falında eski sevgiliye öpmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi öpmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili öpmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi boynundan öpmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek refah düzeyinin düşeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir