AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah gördüyseniz:

  • Anlaşmalarınızın, resmi belgelerinizin veya kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz bütçe yapmanızı veya para biriktirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elinde silah görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele olmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yeni işlerin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir