AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye el sallamak

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak kirli işlere bulaşacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, halsizleşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el sallamak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işaret eder.

Kahve falında el sallamak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsten el sallamak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine el sallamak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında gemiye el sallamak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işinde dar boğaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin el salladığını görmek hayallerinin söneceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında el salladığını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir