AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin elinde silah görmek

Kahve falında sevgilinin elinde silah görmek

Kahve falında sevgilinin elinde silah görmek endişe veren durumların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, büyük üzüntüler olacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin elinde silah gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin elinde silah görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi elinde silah görmek kirli işlere bulaşacağına, yardımın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin elinde silah görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında babanın elinde silah görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işarettir.

Kahve falında silahı başkasının elinde görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir