AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle gezmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle gezmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle gezdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinde yüzük görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir