Kahve falında sevgilisinin ayakkabısını giymek

Kahve falında sevgilisinin ayakkabısını giymek makbul olmayan işler yapacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yolunda devam edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinin ayakkabısını giymek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin ayakkabısını giymek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, mal ve mülk sahibi olmaya yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu ayakkabı giymek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel bir ayakkabı giymek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını giymek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında önü açık ayakkabı giymek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mor ayakkabı giymek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir